Redskaber til angst

Hvilke redskaber kan hjælpe dig af med angst?

10 redskaber der kan lindre angst

Angst behøver ikke styre dit liv. Her er 10 redskaber du kan bruge i din hverdag:

1. Tackle hverdagen

Jeg tilpasser mig til dine behov og udfordringer. Du får teknikker som du kan bruge til være i sociale situationer.

2. Mestring

Du får konkrete strategier til at mestr og håndtere angst. Hvis du oplever angst, kan du tage en pause eller trække dig tilbage. Du behøver ikke at kunne alt.

3. Positive tanker

Du får teknikker til at erstatte negative tanker med positive alternativer. Du bliver opmærksom på dine tanker, og kan f.eks. bytte "Jeg vil sikkert fejle" med "Jeg kan klare det".

4. Eksperimenter

Du skaber gradvis fremgang gennem mål og eksperimenter. At deltage i små sociale arrangementer styrker din selvtillid. Eller du kan træne sig i at sig klart fra.

5. Stressreduktion

Jeg lærer dig strategier til at mindske stress på grund af angst. Gå en tur hver dag, eller find et sted hvor du kan være med dig selv i fred og ro.

6. Selvomsorg

Du begynder at prioritere selvpleje og velvære. F.eks. kan en aften med afslappende musik og stearinlys hjælpe dig til at slappe af.

7. Kropsbevidsthed

Du styrker din opmærksomhed på din krops signaler. At bemærke spændinger og frigive dem skaber lettelse.

8. Selvtillid

Du arbejder på at styrke din selvfølelse. Læg mærke til hvor du gør det godt. Anerkendelse af dine præstationer øger din tillid til dig selv.

9. Triggers

Jeg hjælper dig med at identificere Triggers. Når du kan genkende situationer, der udløser angst, kan du bestemme hvad du skal trække dig fra.

10. Fremtid

Jeg guider dig til at tage konkrete skridt mod et liv uden angst. At visualisere og se et liv for dig hvor du har det godt, skaber optimisme og tro på fremtiden.

Konkrete redskaber giver dig magten til at overvinde angst og tage styringen over dit liv. Hver dag er en chance for at træde ud af angsten og ind i et liv med håb og muligheder.

 
AngstClaus MunchAngst