E6D75475-1CD1-4854-87E2-DB5B3A309907.jpg
bruce-mars-2E_uZ5XuuW4-unsplash.jpg
E6D75475-1CD1-4854-87E2-DB5B3A309907.jpg

Vælg en ydelse


der passer til dine særlige behov

SCROLL DOWN

Vælg en ydelse


der passer til dine særlige behov

 
 

Coaching

Psykoterapi

Selvudvikling

Der kan være mange grunde til at arbejde med dig selv. Du kan ønske at realisere en vision. Du kan stå i en svær situation. Du kan være nysgerrig på mere. Jeg tilbyder coaching, psykoterapi og selvudvikling.

Coaching åbner for nye perspektiver. Du afklarer situationer, udforsker muligheder, identificerer mål og øger handlekraft. Vi søger løsninger uden at gå ind i din historie. Vi aktiverer dine ressourcer for at skabe den fremtid du ønsker. Du er mere fleksibel når du udnytter dine kræfter frem for at bekæmpe det uundgåelige.

Psykoterapi integrerer dine ressourcer. Du går dybere med overbevisninger og mønstre. Målet er øget selvindsigt. Vi ser på styrker og svagheder, historie og relationer. Du får hjælp til at møde det der er svært. Når du accepterer alle dele af dig, kan du engagere dig fuldt og helt i livet. Du kan tage styring og vælge selv.

Selvudvikling forbinder dig med verden. Du udvider din forestilling om hvem du er. Der er ingen mål du skal nå, eller problemer du skal løse. Din historie og din personlighed er kilder til vækst. Når du forbinder dig med din væren, forsvinder usikkerhed, tvivl eller tanker om isolation. Du har fri adgang til din egen kraft. Du er.

bruce-mars-2E_uZ5XuuW4-unsplash.jpg

Min metode


møder dig hvor du er

Min metode


møder dig hvor du er

Du har svarene på dine spørgsmål i dig. Jeg hjælper dig med at udnytte din egen visdom.

Ved at gå flere veje åbner du for nye muligheder. Jeg integrerer dialog, mindfulness og kreativitet.

Når du lever med mere af dig, får du et rigere liv. Jeg arbejder med både tanker, sanser og følelser.

Dialog

Jeg møder dig med nærvær og respekt i et trygt og fortroligt rum. Uden at dømme eller vurdere. Du får mulighed for at udtrykke dig frit som du er. Du begynder at bruge mere af dig. I kontakten med mig går du dybere med dig selv. Når du bliver bevidst om hvad du rummer, kan du møde det der udfordrer dig.

Mindfulness

Mindfulness og meditation er vejen til indsigt og udvikling. Jeg skiller mig ud med en særlig form for meditativ undersøgelse. Sammen med mig forbinder du dig med stilheden i dig. Derfra har du adgang til din egen sandhed. Mindfulness skaber også ro, fokus, koncentration og balance i hverdagen.

Kreativitet

Kreativiteten fremmer livskraft, indlevelse, kommunikation, forestillingsevne og refleksion. At mærke og udtrykke dig selv er ikke bare meget effektivt, men også fuldt af liv. Du åbner for at se dig selv og verden på nye måder. Ved at bruge et andet sprog end du er vant til, begynder du at udnytte nye ressourcer.