Selvværd-forløb

Tre nøgler åbner for dit eget værd

Gestaltterapi, mindfulness og kognition styrker dit selvværd.

Dit selvværd er hjertet i dit forhold til dig selv. Når du kommer til mig for hjælp til selvværd, møder jeg dig på tre måder.

  • Gestaltterapi: Du får hjælp til at slippe det der blokerer for dit selvværd.

  • Mindfulness: Du lærer at opleve selvværd ved at være i nuet.

  • Kognition: Du får konkrete redskaber til at leve et liv baseret på eget værd.

Gestaltterapi: fra bevidsthed til selvværd

Gestaltterapi er en rejse ind i dig. Du bliver bevidst om tanker, følelser og relationer. Jeg hjælper dig med at forstå, hvordan dine tanker og reaktioner påvirker dit selvværd. Du ser hvordan du selv svækker eller styrker oplevelsen af dit eget værd.

Ved at udforske dine følelser og tanker i et trygt miljø kan du identificere gamle mønstre. Du vil forstå hvorfor du reagerer, som du gør, og du oplever det der blokerer for at leve frit. Du giver slip på det der ikke er dig, og gradvist oplever du naturligt mere selvværd.

Læs mere om Selvværd og gestaltterapi

Mindfulness: selvværd gennem nærvær

Mindfulness er et åndehul i hverdagens tummel. Det handler om at være fuldt til stede og acceptere dig selv uden at dømme. Du lærer du at stoppe selvbebrejdelser og selvkritik. Jeg giver plads til at du kan opleve dit unikke værd.

Mindfulness frigør dig fra negative tanker, der undergraver dit selvværd. Du bliver opmærksom på dine tanker og følelser uden at reagere på dem. Du tillader dig at opleve dig selv som du er. Du kan opbygge en mere kærlig og bekræftende forbindelse til dig selv.

Læs mere om Selvværd og mindfulness

Kognition: til et liv baseret på eget værd

Kognitive redskaber kan hjælpe dig med at genkende og værdsætte dit indre værd. Du afdækker de unikke kvaliteter, evner og drømme, der definerer dig som individ. Anerkendelse af dit værd er afgørende for et godt liv. Du lærer at se på dig selv med mildhed og stolthed, uanset resultatet.

Du opbygger et fundament af selvværd, der er baseret på at acceptere dig selv som du er. Jeg hjælper dig til at tage beslutninger og træffe valg i overensstemmelse med din egen værdighed. Du kan udvikle en vision for dit liv baseret på dine indre værdier.

Læs mere om En kognitiv tilgang til selvværd

Tre forskellige nøgler

Selvværdet kommer indefra, men du kan komme ud af kontakt med det. Du kan føle dig usikker, tvivle på dig selv og søge erstatninger uden for dig. Gestaltterapi, kognition og mindfulness er tre nøgler der låser op for dit selvværd. De hjælper dig til at genopdage din indre styrke. Du får indsigter og værktøjer, der leder til en dybere kontakt med dig selv.